tiistai 22. marraskuuta 2011

Tampereen Tam Skate Center ja se pyhä eli skeittikassi.

Eilen pakattiin skeittikassit ja suunnattiin Tampereelle Maanantai Skeittoon (=tyttöjenvuoro Tampereen Tam Skate Centterissä). Ajattelin että voisin esitellä oman skeittikassin sisällön tähän alkuun, kun jokaisella sieltä löytyy vähän erilaista tavaraa!

Tännehän mahtuu vaikka mitä.
Kun lähdetään vähän piemmälle reissulle tykkään ottaa enemmän rojua mukaan, jottein pääse suru puseroon kengännauhan katketessa tai laakerin hajotessa. Skeittikassini joka on palvellut viimeiset 7 vuotta ei ehkä ole kooltaan mikään kaikkeista kompaktein, päinvastoin, suuruusluokka lähentelee ruumisäkkiä, mutta se tavaran määrä mitä sinne uppoaa on korvaamatonta. Tälläkertaa mukaan lähti;
kahdet kengät, nippu kengännauhoja, toiset renkaat, pussillinen ruuveja/laakereita/muttereita, pari vesipulloa, skatetool, kamera ja siihen toinen objektiivi ja tietysti dekki. Tilaakin vielä jäi!

Mahtuu mahtuu.
Lähettiin Maanantaina siinä neljän aikaan ajelemaan kohti Tamperetta, matkaa oli 174 km ja arvioitu kesto 1h 34min. Menomatkan aika vähän venähti, ruuhkista johtuen, mutta päästiin perille ihan hyvissä ajoin. Tam Skate Center oli aivan mahtava! Kun saavuttiin paikanpäälle ennen paikallisia tyttöjä niin meitä tervehdittiin iloisesti paiskaamalla kättä ja toivotettiin oikein tervetulleeksi! En tajua mikä siinä on, kun mennään pkseudun ulkopuolelle niin heti löytyy halleista ja parkeista enemmän kekseliäisyyttä ja persoonallisuutta! Ihan törkeen kivat kamat skeitata, pääsi ajalemaan ja koko ajan pysty löytämään uusia linjoja! Tyttöjä hallilla oli yhteensä joku 8 kappletta, joka oli minusta tosi kivasti. Kovin ystävällistä ja rentoa porukkaa! Kiitos vielä tuhannesti kivoista sessareista. Onneksi meillä oli oma hovikuvaaja Oona mukana ja saatiin myös vähän kuvamatskua reissusta!


Mua jäi vähän kutkuttelemaan toi half gap noussi,
kun ei tahtonut millään mennä päälle.

Katjan mielestä tsc:n pooli oli jotain mahtavaa
ja hymystähän sen huomaa.


Tässä taitaa olla sessareitten ainoa juomatauko,
niin kivaa oli!


Poolifiilistelyä, tailstall.


Asialliset seinät!

Fiftarii fiftarii.

Bs flippiä, mun uus lemppari temppu!

Kotiinlähtö ei kauheesti naurattanut.


Kruisailua.


Reissusta jäi kokonaisvaltasesti erittäin hyvä fiilis vaikkakin paluumatkan sumu oli melkoisen haastava ajaa, mutta selvittiin kuitenkin hienosti! Kiitos vielä kerran Oonalle kuvista. Kiitos Tampere. Seuraavaan reuissuun varaamme enemmän aikaa jotta päästään vähän kaupungilla pyörähtämään ja tsekkailemaan muutenkin tarjontaa!

Jään innolla odottamaan loppuviikkoa, koska tää on ihan truu skedeviikko, edessä vielä laajasalon nutan minin keskiviikko vuoro, lauantaina trl vuoro kontulassa ja sunnuntaina lähetään hämeenlinnaan laitos skedehallille jotain pikku demoilua tekemään! HAUSKAA.

5 kommenttia:

  1. Erinomainen kassi! Mä myin kyseisen skeittikassin juuri eteenpäin erälle toiselle aktiiviselle skeittaavalle tytölle, koska harmitti katsoa sitä kaapissa seisomassa, kun kyseessä on kumminkin niin erinomainen kassi skeittitarvikkeille.

    VastaaPoista
  2. kyllä! taidettiin viel molemmat napata ne ainoat mallikappaleet union fivestä!

    VastaaPoista
  3. Ei, mun oma on ostettu vuonna -04 Rigan skettikaupasta

    VastaaPoista
  4. Mä meinasin kans silloin hihkaista, kun näin tän postauksen ekaa kertaa, että tossahan on Marjutin skedekassi. :) En jotenkin ollut tajunnut, että sullakin Sanku on tuollanen.
    Mulla on edelleen se perinteinen laminan bägi, joka on jo kokenut vaikka mitä, sekä sitten uudempi TSG:n skedelaukku (Kontulan skedekirppikseltä joitain vuosia sitten), johon ei ehkä vaan mahdu ihan niin hyvin tavaraa. Nuo on tietty jääneet nykyään jo aika vähälle käytölle. :/

    VastaaPoista