lauantai 31. joulukuuta 2011

Joopa joo vuosi vaihtuu, mitäs siitä?

Äh, mä oon näitä perus ihmisiä jotka ei kauheesti nauti mistän juhannuksen tapaisista juomajuhlista. Joskus joo jaksoin innostua, mutta nykyään kotisohva ja karkit voittaa. Jotenkin silmävaurion saaminen ja pakkasessa jäätyminen ei ole mun juttu, toki jos olisi vaikka plus kakskytviis lämmintä ja puistokausi niin ehkä sitten.

Oon kärsiny tässä viimeset pari viikkoa sietämättömistä selkäkivuista. Vanha vaiva vaivaa ja tiedän että lepo ja lääkkeet on tässä tapauksessa tie onneen. Kolmio lääkkeet ne pistää vaan pään ja mahan sekaisin ja nukkuminen on sellasta narkkarin häröilyä. Noh onneksi kevät taas kohta koittaa ja lämpimät ajat niin ei vanhan akan paikatkaan enää kolota! Harmittaa vaan ku jäi tänään Kontula sessarit skeittaamatta, toki olisi se ollut kovin vaikeaa kun oikea jalka ei toimi kunnolla!

Noh se siitä valituksesta ja asiaan, löysin ihan törkeen hyvän pätkän:



Kävin tänään vapaapäivän kunniaksi akateemisessa skeittilehti ostoksilla. Uusin Hangupi oli meinaa ilmestynyt ja tietysi paras jenkkilehti Thrasher. Suomalaisen läpyskän kerkesin selata jo läpi ja täytyy nyt vähä ruinuttaa että eihä siinä aika paska lehti, yhtä täynnä inside läppää ku koko suomi skede skene... Voiku ois vielä vanha kunnon Numero!


Tarkoitus oli myös käydä Ponkesissa kenkä ostoksilla, mutta jotenkin jalat ja vakuuttelu siitä että "kyllä ne vanhat vielä parit kestää" vei kotiin ennen aikojaan. Uusien skeittikamojen hankkiminen on jotenkin aina niin vaikeaa ja olen keksinyt myös pari hyvää syytä miksi:

1. Ne ovat kalliita
2. Naisille on vähän valinnan varaa (varsinkin kengissä)
3. Skeittikaupoissa on maailman HUONOIN palvelu
4. Vanhoihin kamoihin kiintyy liikaa

2 kommenttia:

  1. Onneks skeittikaupoissakin on eroa. Vaikka mieluummin meen hammaslääkäriin kuin Helsingin skeittikauppoihin, esim. Tampereen Cartellissa on suorastaan ilo pistäytyä.

    VastaaPoista
  2. Nojoo! Eilen kipasin sitten keskustaan erääseen alan isoon liikkeeseen uusia tossuja ostamaan, ku pukki toi huntin lahjakortin... Aivan turha reissu ku kuulemma _mistään_ kengästä ei ollut pieniä kokoja, WTF, ois kelvannu vaikka mitkä mutta suoralta lonkalta osattiin sanoa että "ei varmaan oo kokoja"... Tai sitte pojuja laiskoitti ja kavereitten kanssa jutustelu oli kivempaa ku tehä kaupat. Mä en kestä!

    VastaaPoista