sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Kaappien tyhjennys!

Järkkäilin tossa vähän tavaroita ja taas putkahti jos jotaikin pois myytävää. On se jännä miten sitä tavaraa vaan kertyy ja sitten sitä pitää haalia niin ettei muka voi jostain luopua... Mutta siis Hangupin foorumilta löytyy myynti-ilmoitus ja sähköpostilla saa lisätietoja. Sieltä vaan kattelemaan jos löytyy jotain kivaa!

3 kommenttia:

  1. Huippu blogi sulla! Harmi ko tuo kamera ehti jo mennä:) mut oon tulossa tässä viikonpari päästä helsinkiin ja sä käyt ilmeisesti tyttöjen vuoroilla skeittaamas? niin voinko vaan tulla sinne vai pitääkö mun liittyä johonki juttuun et pääsen sisään:)

    hulmurin.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Joo, valitettavasti kerkesi menemään! Käyn tyttöjen vuorolla, trl jässärin tarttee sinne, eli trl nettisaitilta löytyy ohjeet, halpaa ku makkara! Jässäri on voimassa vouoden ja sillä skedee ilmaseksi sitten kontulassa lauantai iltasin tyttöjen vuorolla! :) Itellä tässä duunin perässä pientä muutosta seuraavaksi puoleksi vuodeksi, mutta koitan silti päästä ainakin joka toinen lauantai kontulaan. Ja se kevätkin sieltä kohta tulla tupsahtaa ja alkaa ulkoskate!

    VastaaPoista
  3. Toi sun myynti-ilmoitus on edelleen ihan validi? Vois linkata TRL-seinälle? :)

    VastaaPoista