tiistai 29. marraskuuta 2011

Positiivisuus, kilpaileminen, arkiston helmiä, nostalgia

Hohhoijaa, viime viikon reissuisuista hiljalleen palautuneena voin kertoa, että maaseutumatkailu kannattaa. Tosi hyvät fiilikset kaiken kaikkiaan Tampereen ja Hämeenlinnan tripeistä. Tottakai joka asiasta jotain negatiivista pystyisi pusertamaan, mutten aijo alentua moiseen. Olen päättänyt muutenkin pitää aikalailla puhtaan ja positiivisen linjan tässä blogissani, kun nyt tunnetusti en mikään negailija ole. Tän blogin tarkoitus on tuoda esille tyttöskeittauksen positiivisuutta ja mulle välittyvää iloa maailman parhaan elämäntyylin kanssa elämisestä! Myös mielipiteitäni lajiin liittyvistä asioista, mietteitä muuten vain maailmasta, menneestä ja tulevasta.


Arkiston helmiä,
oltiin Annan ja Lotan kanssa tekemässä 2006 keväällä naisperfformanssia kiasmalla
high heel sisterssien kanssa

Samasta häppeningistä tämäkin

Samaa kuin edelliset, hhs Kiasma ja ars -06
näyttelyn naisperformanssi.
  
Netistä löytää kaikkea, niinkuin esimerkiksi koosteita, juttuja ja raportteja erilaisista skeittikilpailuista. Musta on tosi nastaa että skaboja järjestetään ja niitä on kiva katsoa, en vain itse ole kilpailuhenkinen ihminen ja siksi kilpaileminen on ollut mulle aina jotenkin vaikeaa. Mua ei ole lapsena kannustettu kilpailemaan, päinvastoin, siksi en oikein pidä siitä. Kilpailemista joka siis on sitä että yritetään olla parempi kuin muut/toinen on perheessäni pidetty huonona mallina kasvaa. Ymmärrän nyt aikuisiällä hyvin miksi vanhempani ovat niin ajatelleet. Turha kilpailuhenkisyys tuo yleisesti katellisuutta ja kateellisuus eripuraa, joka taas vaikeuttaa ihmistä olemaan vilpittömästi iloinen toisen puolesta. Ihmiset jotka on lapsesta saakka kasvatettu kilpailemaan, soveltavat todennäköisesti sitä mallia kaikkeen mahdolliseen elämässään vielä eläkepäivilleen asti. Ymmärrän kyllä kilpailemisen osana erilaisia lajeja, mutta ehkä juuri siksi miellänkin skeittauksen omalla kohdallani enemmän elämäntyyliksi kuin harrastukseksi. 

Tässäkin arkiston helmiä vuodelta 2006
Lotan ja mun kahden ihmisen kickflip yritys
ja kaunis kesä.

Oon ollut pitkästä aikaa Kotkassa asuviin tuttuihini yhteyksissä. Asuin kotkassa siis silloin kun olin 16-vuotias ja kävin Langinkosken Ympäristö lukioa. Tutustuin Kotkalaisiin skeittiporukoihin ja tein loppuelämän kestäviä toveruussuihteita. Kotkasta löytyy myös yksi suomen kivoimmista skedekaupoista Boardstock. Sinne tuli kannettua kaikki viikkorahat jo 12-vuotiaasta lähtien.
Vanhojen kuvien katseleminen ja lapsuus/teini-iän muisteleminen tuo niin nostalgisen nostatteen,
kaikki kultaakin arvokkaammat muistot tulee mieleen.

Vuosi 2004 ja kellaribileet tietysti Kotkassa

Unohdetaan nostalgiat hetkeksi ja keskitytään mitö intternetin ihmeellinen maailma meille tajoaa! Ja sehän tarjoaa! Coolerin nettisaitilta löytyy tuore Pro Chat-juttu loistavasta ruotsalaisesta mimmistä, Sarah Meurlesta. Hitto että tykkään Meurlen habituksesta ja tyylistä paljon! Tätä ei voi liikaa hypettää.

1 kommentti:

  1. Jonkun kuuluisan psykologin mukaan positiivisten ja negatiivisten tunteiden optimaalinen suhde on 3:1, en tiedä päteekö se ihan suoraan blogeihin mutta ihan hyvin vois pätee. Eli jos jotain negatiivista sanottavaa on, niin voihan senkin sanoa, kunhan kolme neljäsosaa on sitä hyvää fiilistä.

    VastaaPoista