torstai 1. joulukuuta 2011

Laajis, Skeittileirit, Villa villa cola

Eilen oli keskiviikko eli Laajasalon nutalla miniramppia, kurbia ja flättiä. Kivaa oli vaikkakin pienehkö väsymys allekkirjoittaneella painoi niskaan ja ei menannu millään crookedgrindit sujua, aina se toisto ei auta joskus pitää jättää muhimaan parempaa päivää varten. Noh onneksi muut veteli hämmereitä kun itteä väsytti. Oli ihan huippua kattoa miten Katja koitti pussittaa joitain hurjaa mini juttua drop-in ja sitte suoraa revertti "revert drop-in"? Ei ois meikästä moiseen! Hatun nosto ja syvä kumarrus.

Mua on aina hirveesti kiinnostanut tyttöjen skatecampit, en ole vaan viellä päässyt osallistumaan yhteenkään! Tälläkin kertaa joudun skippamaan Ruotsin Uumajassa järjestettävän häppeningin josta jo aikasemmassa postauksessani kerroinkin. Toivottavasti viimeistään ensi kesänä saisin raivattua tilaa töiltä jollekkin euroopassa järjestettävälle leirille. Löysin Ruotsin Malmössä marraskussa järjestetystä girlcampistä videokoosteen Vimeosta, siistin näköstä meininkiä!

Tässä tää mihin en pääse ja mihin olisin halunnut päästä
Hah!

Vietän tänään luksus päivää, pääsin duunista siis jo kahdelta eli jää aikaa touhuta kaikkea muuta mieltä kohentavaa ennen huomista kaaosta (veronpalautukset). Suunnitelmissa oli pyörähdys stadissa uusien renkaiden oston merkeissä, mutta jostain kumman syystä koti ja sohva voitti. Eli rullataan hetki vielä rusinoilla. Rokkenroll.



Harmittelin just viime viikolla etten omista VillaVilla Cola Getting Nowhere Faster skeittileffaa ja haluaisin kovasti nähdä sen pitkästä aikaa. Tadaa onnekseni löysin sen video googlesta tänään ihan vapaasti katsottavissa. Ihan huippu homma! Leffa pääsee mun top listan kärkisijoille, eli tosi kivaa katsottavaa vuodelta 2005 jos oikein muistan. Mukana monia huippu nimiä Vanessa Torres, Amy Caron, Lauren Mollica, Carabeth Burnside, Alex White jne. Mutta mä pistän nyt popparit tulelle ja rupeen viettämään ansaittua vapaailtaa! Jauh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti